SONNERASMUSSEN.DK

Det går rigtigt godt efter hypnosen

Hej Christel. Lige en forsinket tilbagemelding. Det går rigtigt godt efter hypnosen, føler virkelig at jeg er blevet mit glade selv og jeg igen. Har fået nyt arbejde, så det kører bare rigtigt godt, Mange tak. Hilsen mand, 21 år, samtale og hypnoseforløb, temaer: lavt selvværd og hashmisbrug

Stressforløb

Hej Christel.
Tusind tak for en dejlig snak i går.
Alle de positive input du gav mig, gjorde at jeg var oppe og hyggede mig med min familie resten af dagen. Og gik først i seng kl 22. Hvor jeg sov fantastisk.

Har i dag på denne energigivende torsdag ikke Været i min seng endnu. Men har derimod blundet på sofaen foran tv’et. Du skal vide at jeg syntes du Gør det super godt. Jeg ser frem til at min familie kommer hjem inden længe og ønsker dig en fortsat god dag. Jeg ser frem til en sprudlende fredag.

De bedste hilsner fra en glad Merete.

Angst og usikkerhed

Jeg er en kvinde på 37 år, som har oplevet et tillidsbrud i mit ægteskab
>

Min mand og jeg var ret hurtige enige om at vi ville prioritere hinanden bedre og ikke tage hinanden for givet, og komme videre.
Tillidsbruddet var en øjeåbner til at se at ægteskab og parforhold også kræver opmærksomhed.
Faktisk er vores ægteskab blevet styrket og derfor var det også meget frustrerende at mærke at jeg ikke kunne nyde det og slappe af, men blev ved med at være mistroisk og på vagt overfor om der kom flere tillidsbrud.

Jeg var meget bange for at min mand ville svigte mig igen og måske forlade mig, og min selvtillid var meget lille.

Jeg kunne godt se at jeg burde være glad og glæde mig over at vi havde fundet værdien i ægteskabet igen, men jeg var meget angst, bange og kontrollerende, og kunne ikke selv vende mit fokus.

Derfor besluttede jeg mig for at søge noget hjælp og kontaktede Christel.

Efter 3 samtaler kunne jeg se hvor mine følelser af angst og usikkerhed kom fra, og se at det kun er mig selv der har nøglen til at bearbejde disse følelser.

Det var virkelig skønt at erkende at det var mig selv som kunne styrer min situation og ikke andre som styrede mig.

Selv om jeg indimellem stadigvæk kan blive usikker, ved jeg at jeg selv kan komme videre, og at jeg har redskaberne til at kigge fremad i stedet for at fokusere på fortiden.

Jeg har fået en stor livsappetit og glæder mig over at der kun er vej – fremad.

Angst og bange

Om at være og have angst og være bange bange for angsten.
Jeg er en kvinde på 34 år, som havde et par uheldige oplevelser med mine børn.
Den ene fik hjernerystelse og den anden brækkede armen. Jeg havde aldrig troet at det kunne vælte hele min verden. Pludselig en dag blev jeg bange for alt, jeg kunne ikke tage ud og handle, køre bil eller hente mine børn i institutioner. Jeg fik hjertebanken, svede- og rysteture, kvalme, ondt i musklerne og diarre. Jeg havde det så slemt, at jeg var bange for at gå ud og tømme postkassen.

Jeg var hos lægen, som mente, at jeg havde stress og ordinerede beroligende piller. Disse piller hjalp mig ikke, så jeg fik medicin mod depression. Denne medicin blev jeg syg og dårlig af og så syntes jeg, at der måtte gøres noget. Jeg følte, at hver dag var en kamp om overlevelse. Jeg gik på nettet og læste om panikangst og fandt herigennem Christels hjemmeside. Jeg ringede til hende og forklarede hende min situation. Da hun sagde, at hun kunne hjælpe mig, græd jeg af glæde, for jeg havde været igennem 2 forfærdelige måneder.

Allerede efter mit første besøg hos Christel, fik jeg det bedre. Jeg indså, at jeg ikke var det eneste menneske i verden, som havde det sådan.

Christel gav mig nogle redskaber, som jeg kunne bruge, når jeg fik det dårligt. Hun fik mig til at indse, at jeg var meget uforskyldt i mine børns uheld og at min krop havde fået et chok. Vi fik snakket om en del ting, som jeg ikke troede, havde så stor indflydelse på mit liv bla. barndommen.

Jeg er i dag en glad og positiv person, som elsker livet. Jeg nyder hvert sekund. Jeg føler mig stærk og fuld af selvtillid. Det kan jeg takke Christel for, hun fik mig ud af mit sorte hul. Jeg håber, at min fortælling kan hjælpe andre mennesker, som pludselig bliver ramt af chok, med medfølgende angst.

Der er hjælp at få, medicin er ikke løsningen, den dulmer symptomerne, men fjerner ikke problemet! Her kan Christel måske hjælpe, hun hjalp i hvert fald Mig tilbage til livet!!!

TAK.

Hypnoterapi – hypnose

Jeg henvendte mig til Christel efter råd fra mine kostvejledere.
De vurderede begge, at jeg ikke havde særlig god forbindelse mellem krop og sind, og at dette var en medvirkende grund til mine helbredsproblemer.
Jeg havde fået noget lignende at vide før, og der var også ting i mit liv, som jeg syntes kunne være bedre. Mit forhold til andre mennesker – mit forhold til mig selv. Det er blevet bedre gennem årene, jeg er 54 år, men stadig var det meget besværligt og trættende. Måske var det, det, som var årsag til mit dårlige helbred og min overfølsomhed.

Jeg vidste ikke så meget om NLP eller hypnoterapi; men en grundig gennemlæsning af “sonne-rasmussen.dk” gav mig en fornemmelse af, at dette var noget for mig, så – jeg bestilte en tid.

Allerede den første behandling gav et utroligt dejligt resultat, og jeg blev fra starten meget glad for hypnoterapien. Den afslappede tilstand og kontakten med situationer jeg har oplevet i løbet af mit liv, gav mig kontakt til mig selv, og denne første gang oplevede jeg, hvordan jeg på et tidspunkt, valgte at leve i en anspændt og overopmærksom tilstand.

Jeg har været til endnu 6 behandlinger og har hver gang fået løst op for spændinger i mit system.

Hver gang er det så mærkeligt at mærke virkningen. Jeg bliver hver gang klar over, hvad jeg før har tænkt eller gjort, og som jeg ikke længere har behov for at gøre. Eller der er pludselig noget, der er så let, f.eks. at sige sin mening eller at skrive et brev.

For mig at se er hypnose/hypnoterapi den blideste og samtidig den mest effektive måde, at arbejde med sig selv på.