Intensiv parterapi – Weekend ophold på Hotel Koldingfjord

Weekend ophold på Hotel Koldingfjord med intensiv parterapi over en hel Weekend

Intensiv parterapi i en Weekend på Hotel Koldingfjord.

Da der dagligt er mange besøgende på mit website sonnerasmussen.dk sker det flere gange ugentligt, at jeg kontaktes af par, der dels bor på Sjælland, Lolland Falster, Nordjylland eller udlandet, og par, der ønsker intens terapi, men hvor den geografiske afstand går ind og spænder lidt ben med hensyn til at få kontinuerlig terapi og coaching i min praksis i Kolding.

Da jeg har et konstant fokus på at forbedre mig, er der nu mulighed for en løsning, hvor I som par – skønt I bor langt væk, tager en weekend ud af kalenderen og får den hjælp og inspiration, kombineret med afslapning og luksus, som alle kan trænge til.

Weekendophold og intensiv parterapi.

 • Er tiden inde til at få kigget jeres parforhold godt og grundigt efter i sømmene?
 • Har der været for travlt eller for megen afstand igennem længere tid, og frygter I, at I er ved at glide fra hinanden?
 • Har I så meget godt at bygge på, at I synes, at det er umagen værd at finde bedre takter sammen igen?
 • Har nogle mønstre/monstre eller temaer sneget sig ind og lagt en skygge over hverdagen, eksempelvis prioriteringer, dårlige vaner og for kritisk eller manglende kommunikation?
 • Er I indstillede på at nærme jer hinanden igen og få kyndig hjælp i luksuriøse omgivelser i en weekend med intensiv parterapi, hvor I er i centrum?

Hverdagen og job skal ikke som de eneste faktorer have skyld for, at vi som par ikke trives eller at gnisten er væk.Uanset hvilke temaer, der har spillet ind i jeres situation, er det givende at få det hele lidt på afstand for igen at kunne få øje på hinanden og få genskabt kontakten til den samhørighed, der gør, at I tænker ”vi” og ”os” igen.

Tanken bag intensiv parterapi over en weekend er også, at når man selv er kørt træt, så er det inspiration og nye vinkler, der er styrkende forudsætninger for at få troen på, at I kan lykkes med at udvikle jer til endnu bedre udgaver af jer selv.

Så er I hermed inviteret.

Christel Sonne Rasmussen, NLP terapeut og parterapeut med mange års erfaring åbner nu dørene for et helt nyt koncept, der giver liv til jeres forhold.

Christel afholder weekendophold, hvor kun et par deltager, og I kan opleve følgende for at puste liv og styrke nærhed og respekt. I bliver forkælede, taget seriøst og inspireret i et miljø, hvor I får et pusterum og afstand til hverdagen, jobbet og alle andre.

Ud over parterapi og individuel terapi, udført af Christel, udføres der også massage. Jeg har en mandlig massør tilknyttet. Det afklares på forhånd, hvilken massageform, der ønskes. Kropsmassage, ansigts massage eller undervisning for jer som par i, hvordan I masserer hinanden..

Jeg har fokus på, at der ud over hjælp til jer som par der naturligvis også er fokus på de forskelle, som er imellem mand og kvinde. I bliver hørt, og kunsten at tolerere forskelle og finde løsninger trods disse, er en integreret del af konceptet.

Intensiv parterapi - Weekend ophold på Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord.

Intensiv parterapi - Weekend ophold på Hotel Koldingfjord

Intensiv parterapi - Weekend ophold på Hotel Koldingfjord

Intensiv parterapi - Weekend ophold på Hotel Koldingfjord

Det kan I se frem til og opleve omkring en Weekend med intensiv parterapi.

Christel Sonne Rasmussen, NLP terapeut og parterapeut med 20 års erfaring, er med og omkring jer hele weekenden og vil med sit nærvær og sin faglighed sikre, at I kan opfatte denne weekend som en ny begyndelse, der giver liv til jeres forhold.

Christels mål er, at I kan opleve følgende for at puste liv og styrke nærhed og respekt ind i jeres forhold igen.

I bliver forkælede, taget seriøst og inspireret i et miljø, hvor I får et pusterum og afstand til hverdagen, jobbet, familien og alle andre.

Ud over parterapi og individuel terapi, udført af Christel, udføres der også massage. Jeg har en mandlig massør tilknyttet. Det afklares på forhånd, hvilken massageform, der ønskes. Ansigtsmassage, kropsmassage mv. Massøren vil i øvrigt undervise jer i, hvordan I kan blive bedre til at massere hinanden.

Intensiv weekendterapi er et godt eksempel på, at når vi som mennesker bevæger os ud af den vante ramme og inspireres, så skabes der igen kontakt til den essens og det potentiale, som vi har i og imellem os. Når vi får talt ud om det, der har trættet eller slidt os, heler vi og får oplevelsen af at komme styrkede igennem en krise.

Det er enkelt og rart at tage hjem efter et intensivt weekendkursus og føle, at I har nærmet jer hinanden, at I har fået liv i krop, sind og sjæl, og især glædeligt at mærke den samhørighed og kærlighed, som var det, der startede det hele og som der nu er givet næring til igen.

Vi følger op med en telefonsamtale eller en mail opfølgning en måned efter weekenden.

Vi aftaler, hvad I har brug for, så de indsatsområder og forandringer, der sættes i gang i weekenden, følges til dørs.

Handling giver forvandling, og forvandling giver håb og glæde.

Efter søndagens frokost rundes der af med metodesamtale, målsætning, og der slutte af med kaffe samt afsked og hjemrejse.

Intensiv parterapi - Weekend ophold på Hotel Koldingfjord

Intensiv parterapi - Weekend ophold på Hotel Koldingfjord.

Weekendens program for intensiv parterapi på Hotel Koldingfjord.

Program for fredag.

 • Indcheckning på værelset fra kl. 15.00
 • Fredag kl. 18.00 velkomst og lidt let løs snak inden aftensmaden. Her serveres velkomstdrink.
 • kl. 19.00 fælles aftensmad i Louise cafeen hvor der bliver serveret en 3 retters menu der er valgt ud fra årstiden.
 • Efter aftensmaden en fælles snak om jer og jeres forhold. Alle temaer, der trænger til en kærlig hånd bliver belyst, Kort sagt: en snak om behov og forventninger, så Christel kan danne sig et totalt overblik over netop jeres aktuelle behov og hvilke temaer, der skal bearbejdes og vinkles.
 • Tidsrammen der er afsat til parterapi, er fra kl. ca. 20.00 til ca. 22.00?

Program for lørdag.

Lørdag: Morgenmad.

 • Stor indbydende morgenbuffet kl. 07.30 – 10.00./ Hvis det ønskes, kan der alternativt også blive serveret morgenmad på værelset. Dette koster ikke ekstra og skal blot meddeles til receptionen inden kl 22.00 dagen før.
 • Fra kl. 10.00 til 12.30 er der parterapi.

Frokost.

 • 12.30/12.45 Fælles frokost frem til kl. 14.00
 • Fra kl. 14.00 til 15.00 individuel samtale med den ene part. Den anden anpart modtager massage imens.

Kaffe pause.

 • Eftermiddagskaffe med hjemmebag.
 • Individuel samtale med den anden part fra kl. 15.30 til 16.30. Den denne modtager massage imens.

Tid til afslapning, en lille gåtur.

 • Herefter fælles samtale fra kl. 17.00 til 18.30 som opsamling på de individuelle samtaler..

Aftensmad

 • Kort pause indtil der Kl. 19.00 serveres aftensmad hvor der er der fælles spisning.
 • Efter aftensmaden og kaffen har I fri. Hotellets faciliteter som pool, sauna og fitness står til fri afbenyttelse. Der er badekar og TV på værelset, hvis I er trætte og bare vil slappe af og hygge. Selvsagt er I naturligvis også velkomne til at tage ind og se Kolding by.

Program for søndag.

 • Morgenmad ligesom lørdag fra kl. 07.30 til 10.00. stor morgenbuffet eller værelses servering “morgenmad på sengen”.
 • Fra klokken 9.30 til klokken 12.00 er der snak og fælles inspiration og ordet er frit.

Frokost.

 • Fælles frokost fra kl. 12.00 til 13.00.
 • Efter frokost rundes der af med metodesamtale, målsætning,
 • Der sluttes af klokken ca. 15 med en lille forfriskning, hvor der er plads til, at de sidste ord kan blive sagt til afsked, og herefter er der hjemrejse.

Intensiv parterapi - Weekend ophold på Hotel Koldingfjord

Intensiv parterapi - Weekend ophold på Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord de ultimative rammer omkring et weekend ophold for intensiv parterapi.

SMUK BELIGGENHED – IMPONERENDE ARKITEKTUR.

Hotel Koldingfjordligger lige midt i den smukke natur.

Omkranset af 25 ha fredsskov og direkte ned til Kolding fjord. De imponerende bygninger, oprindeligt opført som sanatorium, er nænsomt restaureret – den klassiske arkitekt mødes her med det tidsløse klassiske møbeldesign. Arkitektur, beliggenhed og ikke mindst atmosfære danner i dag rammen om alt fra de hyggelige og individuelle oplevelser til de store internationale møder

Intensiv parterapi – Weekend ophold på Hotel Koldingfjord.

Sonnerasmussen.dk står for at levere den samlede pakke ”Weekendophold med intensiv parterapi”, og der er således intet praktisk, som I skal bekymrer jer om andet end at ankomme og lave indtjekning i den reservation, der er lavet under navnet sonnerasmussen.dk

Under normale omstændigheder vil der være mindst 2 uger Fra vi har kontakt med hinanden , og indtil weekenden kan afholdes..

Der er taget udgangspunkt i et Executive dobbeltværelse med en særdeles høj standart. Det kan selvfølgelig ændres, hvis der ønskes en Juniorsuite. Det vil i givet fald blive tilføjet som et ekstra tillæg.

Sonnerasmussen.dk står for den fulde forplejning under hele opholdet indtil vi hver aften skilles, og slutteligt tager afsked med hinanden søndag eftermiddag.

Dvs. alt er inkluderet.

Opstår der yderligere behov for servering efter at dagene er afsluttede, er dette ekskluderet i prisen.

Pris og bestilling af Weekend ophold med intensiv parterapi.

Vi afklarer sammen pr mail eller telefon, hvilken weekend der er bedst for jer. Herefter vil jeg rette henvendelse til Hotel Koldingfjord og forhøre mig om, der er ledigt den pågældende weekend. Er der en positiv bekræftelse fra hotel Kolding Fjords side, er betalingsbetingelserne som følger :

 • 1/3 ved bestilling.
 • 1/3 10 kalender dage inden afholdelsen.
 • Og sidste 1/3 afregnes ved weekendens afslutning.

Skulle den situation opstå at ”Weekend ophold med intensiv parterapi” skal aflyses kan dette gøres indtil 10 dage før afholdelsen uden afbestillings gebyr. Aflyses der med kortere varsel, vil der være et afbestillings gebyr på 2.000,- kr.

Samlet og hurtigt opsummeret:

Weekenden indeholder mere end 20 timers parterapi/terapi, samtale og massage.

De fysiske rammer omkring hele Hotel Koldingfjord og middagene med drikkevarer indbyder alt sammen til afslapning, afstresning samt at I fælles genfinder romantikken ,gnisten og den gode samhørighed i jeres forhold igen.

 • Samlet pris for opholdet Intensiv Weekend parterapi inklusiv mere end 20 timers terapi kr. 27.000,- hvis det er i privat regi, dvs. parterapien er fritaget for moms.
 • Weekenden kan også afvikles som ”Parcoaching”, i regi af “Unicoaching“, hvilket erhvervsmæssigt er fradragsberettiget, og her vil prisen så være Kr. 33.800,- inkl. moms

Intensiv parterapi - Weekend ophold på Hotel Koldingfjord

Du kan læse mere over på Hotel Koldingfjords egen hjemmeside.

Her kan du læse mere om de mange muligheder son Hotel Koldingfjord byder sig til med, og som er inkluderet i Weekend opholdet “INTENSIV PARTERAPI”.