Problemer i parforholdet

To mennesker kan aldrig være enige hele tiden. Derfor er det almindeligt og ganske naturligt, at der undertiden opstår problemer i parforholdet. Opture og nedture er helt normale og ikke skadelige for parforholdet. Problemet opstår først, når nedturen fortsætter, og du ikke føler, du og din partner kan tale åbent om de problemer, som jeres parforhold nu engang måtte gennemgå.

Hvis du har det sådan, kan det være en god idé at overveje parterapi. Her får I ikke nemlig kun mulighed for at kommunikere åbent om det, der går jer på, men også redskaberne til at overkomme problemerne, både nu og i fremtiden.

Arbejd i dybden med problemerne

Problemer kan være af forskellige størrelse, men små problemer i hverdagen kan blive store, hvis man ikke får talt om det. I parterapi får du og din partner endelig mulighed for at tale åbent om alt det, der går jer på, og som I ellers ikke taler om indbyrdes. Desuden får I de værktøjer, I skal bruge for at komme over jeres problemer og genfinde kærligheden og nærheden i jeres forhold. I parterapi får I altså mulighed for at arbejde i dybden med problemerne, som I ellers ikke får i en travl og hektisk hverdag.

Vi arbejder blandt andet med at hente ressourcer fra jeres første tid samme, hvor de fleste er fortrolige, og hvor tilliden, respekten og opbakningen er mærkbar og allestedsnærværende. Desuden fordyber vi os i de gode grunde til, at I fortsætter sammen, så I atter kommer i kontakt med meningsfylde og motivation.

Problemer med kommunikationen i parforholdet

Den allermest almindelige årsag til problemer i forholdet er kommunikationen. Da et parforhold helt grundlæggende er kommunikation mellem to parter, kan dårlig eller manglende kommunikation i parforholdet skabe store problemer. Derfor er der stort fokus på kommunikationen i parterapien, hvor I lærer at tale åbent og ærligt med hinanden, også om de ting, I ellers ikke bryder jer om at diskutere. Hvis du og din partner har problemer med at kommunikere rigtigt med hinanden, kan det derfor være, at I skulle overveje parterapi som en måde til at komme over jeres problemer.

Hvorfor vente? Benyt kontakt mulighederne i højre side af hjemmesiden til at kontakte mig.