Intensiv weekendterapi for par i min klinik i Kolding

Intensiv weekendterapi for par

Der er flere, der kontakter mig, primært fra Sjælland, fordi de i denne tid med Julefrokost, utroskab og jalousi,samt koldere vejr har brug for at få ryddet op og brug for at blive inspirerede til at komme styrkede videre i deres parforhold og få fornyet håb om fremtiden.

Nogle fortæller, at konceptet på Hotel Kolding Fjord, er i overkanten for dem rent økonomisk.

Af flere omgange har jeg derfor afholdt intensiv weekendterapi, hvor parret selv står for og finde et sted at overnatte samt maden, og hvor parret så kommer til min praksis, tæt ved Kolding centrum og kun få hundrede meter fra Dan Hostel i Kolding som er et tre stjernet vandrerhjem med fantastiske gode dobbeltværelser. (Jeg kontakter gerne Danhostel hvis i ønsker det.)

Hvis dette tiltaler jer mere end et luksuriøst ophold, er det program, der virker bedst som følger:

  • Fredag fra kl. 15 – 18: Parterapi, fokus på den aktuelle situation og jeres fælles historie. Afklaring af indsatsområder.
  • Lørdag fra kl. 10 til 13: Fordybelse i indsatsområderne. Introduktion til værktøjer og virkemidler og introduktion til konstruktive kommunikationsmodeller.
  • Lørdag fra 15 til 18: Individuel terapi og parterapi. Jeg taler 1 time med hver af jer, og hver person får egne virkemidler samt mulighed for at at få hjælp til aspekter, der ikke nødvendigvis har noget med parforholdet at gøre, men som kan have indvirkning på den samlede livssituation.
  • Vi slutter af med en fælles snak, inden I kan holde fri og hygge jer lørdag aften.
  • Søndag fra kl. 10 til 12: Opsummering og afslutning, tydelig plan over den kommende tid udvikles.

Henover de 2 dages forløb vil der blive serveret såvel kaffe/te samt kildevand om formiddagen, ligesom der også vil forefindes årstidens frugt samt blive serveret kaffe/te og kage om eftermiddagen.

3 uger efter: Vi har en opfølgende kontakt a  2 x 1 times varighed. Dette kan foregå via Skype, telefon eller mail, alt efter jeres ønske.

Pris og bestilling af Weekend ophold med intensiv terapi for par.

Vi afklarer sammen pr mail eller telefon, hvilken weekend der er bedst for jer. Herefter vil jeg rette henvendelse til Danhostel Kolding og forhøre mig om, der er ledigt den pågældende weekend. Er der en positiv bekræftelse fra Danhostel Koldings side mht. ledige værelser af er betalingsbetingelserne som følger:

  • 1/3 ved bestilling.
  • 1/3 10 kalender dage inden afholdelsen.
  • Og sidste 1/3 afregnes ved weekendens afslutning.

Skulle den situation opstå at ”Weekend med intensiv terapi for par” skal aflyses kan dette gøres indtil 10 hverdage før afholdelsen uden afbestillings gebyr.
Aflyses der med kortere varsel, vil der være et afbestillings gebyr på 2.000,- kr.

Samlet og hurtigt opsummeret:

Weekenden indeholder mere end 14 timers parterapi/terapi/parterapi.

Samlet pris for Intensiv Weekend parterapi i Kolding inklusiv mere end 14 timers terapi kr. 15.100,- hvis det er i privat regi, dvs. parterapien er fritaget for moms når man er privat person.

Weekenden kan også afvikles som ”Parcoaching”, i regi af “Unicoaching”, hvilket erhvervsmæssigt er fradragsberettiget, og her vil prisen så være Kr. 18.900,- inkl. moms.

Ønsker du eller I at høre mere, så skriv en mail eller kontakt mig pr telefon.

Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold.

Vores historie om at gå i parterapi.

Jeg har valgt at fortælle vores historie om at gå i parterapi, da det virkelig har ført vores liv tilbage i den rigtige retning.

Læs mere her.