Parterapi til par i Esbjerg

Et parforhold er en levende ting, der hele tiden skal plejes og overvåges for at kunne holde – og ikke mindst for at kunne blomstre. Som med alt andet vil der i parforhold forekomme naturlige op- og nedture. Men nogen gange kan man komme ind i en nedtur eller bølgedal, der kan være svær at klare på egen hånd.

En af grundene til, at det bliver svært og tungt, er at der kan være noget eller meget, der er svært at kommunikere videre til din partner, blandt andet fordi I måske er kommet helt væk fra at tale sammen om andet end praktik, børn, naboer og jobbet. Her kan parterapi komme dig og din partner til gode. Ved hjælp af parterapi kan I nemlig få talt sammen om tingene og få indblik i de redskaber, der skal til for at få jeres parforhold på ret køl igen.

Skab en bedre hverdag med parterapi

Hvis parforholdet ikke fungerer, kan det få konsekvenser for din hverdag og din overordnede livskvalitet. Derfor er det vigtigt at gøre noget ved det, hvis du og din partner har svært ved at løse jeres problemer. Med parterapi kan I få snakket sammen om de ting, som ellers kan være svære at sætte ord på. Ud over det får I også redskaber til at løse problemerne i jeres individuelle parforhold, så I ved hjælp af parterapien kan komme på bølgelængde igen og genfinde kærligheden i parforholdet.

Ethvert parforhold har sin egen historie. Og samtidig ønsker mange , at det bliver en fælles proces at komme nærmere hinanden, så den glæde, respekt, tillid, lyst til åbenhed og lyst til ømhed og intimitet igen er kvaliteter, der er mærkbare. For hvem vil være en del af en skilsmissestatistik, der eksploderer?? Nej, vel?? I hvert fald ikke uden at have gjort et forsøg.

Kontakt mig og hør mere

Jeg er en engageret terapeut med både personlig og faglig baggrund, der gør mig i stand til at tilbyde parterapi. Jeg har mere end 20 års erfaring med parterapi for par i og omkring Esbjerg. I min klinik i Kolding kan vi sammen få snakket om problemerne og få løst dem, sådan at du og din partner igen kan nyde godt af et stabilt og nært parforhold.

Hvis du vil vide mere om parterapi og om, hvad jeg kan gøre for dig, er du derfor altid mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 20 66 88 03 eller mail christel@sonnerasmussen.dk