Telefonterapi – Terapi pr. telefon

Telefonterapi – Terapi pr. telefon

Rådgivning via telefon. Der er flere af mine klienter, der modtager terapi pr. telefon.

Grundene til at man vælger telefonterapi kan være mange. Nogle af mine klienter bor i udlandet, nogle bor langt væk, nogle bor tæt på men har ikke bil, nogle er alene med små børn og har ikke en god barnepigeordning. Osv. osv.

Telefonterapi adskiller sig ikke fra almindelig individuel terapi.

Og det er generelt individuel terapi, jeg foretager pr. telefon. Jeg kan ikke anbefale parterapi pr. telefon. Men individuel terapi pr telefon er fint, og det foregår sådan, at vi aftaler tidspunkt og dato. Du ringer mig op, og der er sat 80 minutter af, hvis andet ikke er aftalt. Prisen er som i almindelig individuel terapi 800 kroner i dagtimer på hverdage, og 900 kroner på aften-eller weekendtidspunkter.
Beløbet overføres til min konto, efter at terapien er afsluttet.

Det er muligt at arbejde med alle temaer i telefonterapi. Som regel vil det være dilemmaer eller følelsesmæssig frustration, der gør, at man har brug for at drøfte situationen med mig som hjælp og inspiration. Du behøver ikke at have mødt mig for at bestille en telefonterapi.

Ud fra det eller de temaer, du ønsker at arbejde med, har du ved samtalens ophør et overblik, så du er langt mere klar over, hvor du kan agere, og hvilken vej du kan træde samt hvilke ressourcer og tankesæt, der kan være gavnende og givende for dig.

Det nemmeste er, at du skriver en sms til 20 66 88 03 eller en mail.

Jeg glæder mig til at tale med dig
Venlig hilsen
Christel Sonne Rasmussen,
Kolding.

Telefonterapi - Terapi pr. telefon. 3

Telefonterapi - Terapi pr. telefon.