Styrk dit selvværd

Styrk dit selvværd og opnå et sundere forhold til dig selv! Et dårligt selvværd eller mangel på selvtillid er et problem, der desværre bliver mere og mere almindeligt både mellem børn, unge og voksne. Det kan være svært at tro på sig selv med de mange krav, der bliver stillet til en med hensyn til arbejde, uddannelse, venner, familie, træning og meget andet. Men det betyder ikke, at du skal leve med et dårligt selvværd. Dårligt selvværd kan nemlig gå meget ud over din hverdag, dit forhold til andre mennesker og din overordnede livskvalitet. Lider du af dårligt selvværd og kan du ikke finde styrken til at tro på dig selv, er det derfor på tide at gøre noget ved det.

Et dårligt selvværd eller mangel på selvtillid er et problem, der desværre bliver mere og mere almindeligt både mellem børn, unge og voksne. Det kan være svært at tro på sig selv med de mange krav, der bliver stillet til en med hensyn til arbejde, uddannelse, venner, familie, træning og meget andet. Men det betyder ikke, at du skal leve med et dårligt selvværd. Dårligt selvværd kan nemlig gå meget ud over din hverdag, dit forhold til andre mennesker og din overordnede livskvalitet. Lider du af dårligt selvværd og kan du ikke finde styrken til at tro på dig selv, er det derfor på tide at gøre noget ved det.

Find dit selvværd

Det er på tide, at du finder din indre styrke og troen på dig selv, så du kan opnå det, du vil i livet. Og det er absolut muligt at styrke selvværdet og opbygge mere selvtillid. I arbejdet med at opbygge selvværd handler det om at behandle sig selv som en god ven: det vil sige, at man tænker positivt og motiverende, taler respektfuldt og støttende til sig selv og forsøger at opmuntre sig selv til at gøre de ting, man er god til og blive bedre til de indsatsområder, man indtil nu har skudt væk, fordi man har frygtet, at også disse bare ville blive en fiasko

Selvværdet som sindstilstand er primært styret af det mentale plan. Derfor er det også der, arbejdet med at styrke selvværdet og opnå mere selvtillid ligger.

Christel er ekspert i at møde dig, hvor du er, – at afklare de bagvedliggende tankemønstre og sammen med dig punktere trælse tanke “mønstre” – og erstatte med konstruktive og livgivende tanke ”mønstre”. Det er lettere, end du tror. Du skal bare inspireres, hvilket jeg gerne vil hjælpe dig med!

Et nyt liv med styrket selvværd

Du vil hurtigt opleve, at du med styrket selvværd vil være i stand til at gøre ting, du aldrig havde troet muligt! Når du tænker positivt, vil du hurtigt se, at du bliver mentalt stærk og i stand til at følge dine drømme og nå dine mål. Har du problemer med selvværdet, er det derfor på høje tid at gøre noget ved det!