Angstbehandling

Med angstbehandling kan man lære at kontrollere sin angst eller helt slippe af med den. Angst er noget, vi alle kender til. Følelsen af angst og det at være bange er noget, der hører med til det at være menneske, når vi ender i ubehagelige, fremmede eller decideret farlige situationer. Angsten tjener det formål, at den fortæller os, at vi skal være oppe på mærkerne, hvilket kan være en fordel i mange angstfremkaldende situationer. Der, hvor angsten bliver et problem, er når den bliver langvarig.

Angsten kan nemlig overbelaste vores krop og sind i det lange løb, hvilket gør det svært at leve et normalt liv. Også fordi der er mange, der skammer sig over det kontroltab, som angsten medfører – eller har svært ved at erkende, at de er bange. I sidste ende ønsker vi alle at være så fri fra angsten som muligt, så vi kan leve det lykkelige, positive og fulde liv, som vi ønsker os.

Noget må der gøres. For vi kan ikke udholde den store indre kamp, som angsten medfører, hvis vi ikke inspireres til noget andet og bedre. Jeg har haft stor succes med at anvende hypnose mod angst og har stor erfaring med hypnose som behandlingsform.

Behandling af din angst

Ingen fortjener at leve med angst. Derfor kan det være en god idé at gå i angstbehandling. Hvis du lider af angst. Hvad enten du lider af en decideret fobi eller har oplevet angst i forbindelse med en traumatisk oplevelse tidligere i dit liv. Angstbehandling kan komme dig til gode, fordi selv lærer at begribe og håndtere angsten og dens mange udtryk.

Da angsten både er en følelse, masser af tanker og forskelligartede fysiske tegn, kan det være svært at behandle den succesfuldt med medicin som eneste indsatsområde. I stedet går vi ved angstbehandlingen ind og arbejder med det problem, der forårsager angsten. Og ydermere er jeg ekspert i at punktere de tanker, der har opretholdt angsten og inspirerer dig til at tænke anderledes og frit om dig selv, dit indre og dit ydre liv.

Angstbehandling handler altså om at finde roden til angsten og arbejde hen mod at fjerne den helt. Og om at anskue angsten som en budbringer. Når du har begrebet budskabet og lært at tage ansvar for det, du har haft fortrængt eller manglet at forstå vigtigheden af, kan du mestre angsten i stedet for at den styrer dig.

Hvordan kan angstbehandling hjælpe dig?

Jeg anvender samtaleterapi, coaching og hypnose i en nænsom og effektiv kombination. Denne i mange år afprøvede kombination sikrer, at du atter kan tænke, tale, føle og trække vejret frit, også i de situationer, der førhen har fremkaldt angst. Du lærer at overvinde de indre negative processer, for så kan du vinke farvel til angsten for angsten.

Hvis du lider af angst, har problemer i forholdet, selvværdsproblemer eller noget helt fjerde, er jeg her for at hjælpe dig. Jeg er en engageret og erfaren NLP psykoterapeut, underviser, supervisor, coach og foredragsholder, der har mere end 20 års erfaring med at hjælpe mennesker med forskellige problemer og problematikker frem mod et bedre og mere lykkeligt liv.

Hvis du lider af angst – eller føler, at du kæmper alene og tit forgæves imod angst, og føler, at det påvirker dine forhold og din hverdag i en negativ retning, er du derfor altid mere end velkommen til at kontakte mig for at høre mere om angstbehandling.