Er du nervøs for køreprøven?

At være nervøs for køreprøven minder meget om eksamensangst.

Eksamensangst kan afhjælpes, og kan fjernes helt, det samme gælder også for når du skal op til køreprøve.

Den forståelige nervøsitet, som mange unge har, når de er til køreprøve, bevirker desværre, at mange dumper første gang.

Jeg har haft utallige unge siddende i min praksis, efter at de er dumpet til køreprøven. De har gennemført alt, flere af dem har følt sig så sikre, som man nu kan, når man ikke er rutineret bilist, men mange mister modet og troen på, at de kan lykkes, når de er dumpet.

Jeg husker især en 18 årig pige.

Hun var dumpet to gange, og hun var nu begyndt at overveje, om hun overhovedet skulle køre bil.

Selvfølgelig skulle hun det.

Det ville da både være spildte kræfter og spildte penge, hvis hun ikke fik kørekortet. Så helt enkelt lærte jeg hende verdens bedste og mest enkle vejrtrækningsteknik, som hun kunne mestre, også når hun sad i skolevognen ved siden af kørelæreren. Og via hypnose neutraliserede jeg de dårlige oplevelser, og vi fik i fællesskab aktiveret både den ro og det overblik, der gjorde, at hun glædesstrålende kunne sende mig en sms to dage senere, hvor der stod:

  • ”hurra jeg bestd køreprøven, og nu er jeg bilist”.

Så hvis du er en af dem, der er dumpet til en køreprøve, eller hvis du er en af dem, der er så nervøs, at du er ved at undvige og undgå det hele, før du er kommet i gang, så vælg at gøre noget ved det.

VI undgår ikke at være nervøse i vores liv, men et er helt sikkert. Når du først har forsøgt og er bestået  din køreprøve, og kommet videre, har du bevæget dig et trin op af udviklingstrappen.

Og de sejre gør dig stærkere.

Vil du man læse mere om så er det her:

Du kan også læse om eksamensangst her.

Er du nervøs for køreprøven?

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment