I nedenstående klientberetning er navn og stednavn ændret

Der sidder en mor i provinsby , som er dig dybt taknemmelig. For første gang føler vi, at Simone har fundet den, der kan hjælpe hende.

Vi har forsøgt i mange år at støtte hende med det kaos, hun har følt indeni, og hun har forsøgt med både NLP i Århus og anden behandler i Århus.

Nu har hun ikke kastet op i 14 dage, og jeg MÆRKER bare at hun har fået det så meget bedre. Vi har en aftale om, at vi støtter ALT hvad vi kan, og at vi godt må spørge ind men ikke i detaljer. Den del vil hun gerne have med dig, har hun sagt.

Christel, du har formået at møde hende, hvor hun er lige nu og har en fantastisk evne til at gribe hende allerbedst. Som hun siger – alt hvad Christel har sagt, giver så meget mening for mig !

I går stod hun i køkkenet samme med mig og hendes far og hun stod med tårer i øjnene da hun sagde, at nu havde hun været ude med venner på cafe, spist kager mv. og hun havde IKKE haft dumme tanker om at det skulle op igen. Tårerne var GLÆDES tårer! Jeg er dig DYBT taknemmelig.

Jeg har spurgt om hun ikke på en eller anden måde kunne have en ”hotline” til dig,mens hun er i udlandet. Vi skal nok betale dig for den tid, du bruger. Vi har sagt, at vi altid vil være der, men det ER bare ikke det samme man deler med sine forældre.

Vi har talt med hende om, at hun ikke må blive frustreret over, hvis hun pludselig ryger 1 skridt tilbage for hun har taget 50 skridt frem nu. Den er hun helt med på, så det er super skønt. Allerede nu kan vi mærke, at hun er begyndt at sortere det fra, som hun ikke har overskud eller magter at bruge tid på. Der er så mange, der gerne vil se og mødes med Simone og hun har vist været psykolog for mange, og nu er vi begyndt at spørge hende: ”hvis du virkelig mærker efter, har du så lyst til det her nu, for du virker ikke som om, du glæder dig til det her…..” Og det hjælper. Langsomt lærer hun ordet ”NEJ” uden en masse forklaringer.

Simones store hjerte kan ingen tage fra hende. Jeg vil bare så gerne have, at hun passer på det hjerte, og du har hjulpet hende rigtig godt på vej.

Blot lige en glad weekendhilsen fra en lettet og glad mor.

Mor til Simone, 20 år

Lavt selvværd og at håndtere en stalker-ekskæreste.