Personlig Coach – Stress coaching og ledelsescoaching

Lidt introduktion til coaching hos sonnerasmussen.dk

Coaching skaber vækst og tilfredse medarbejdere. Coaching skaber klarhed og overskud hos dig, der vil videre.

Vejen til at styrke dine medarbejdere fagligt såvel som personligt. Vejen til at styrke dig selv, fagligt såvel som personligt.

Udover terapi er sonnerasmussen.dk en virksomhed, der tilbyder personlig coaching til enkeltpersoner samt coaching til virksomheder og disses personalegrupper og ledelse.

Coaching har fra at være et begreb, der primært har været brugt indenfor sportsverdenen, udviklet sig til at blive mere og mere anvendt indenfor ethvert tænkeligt livsområde, det være sig privat eller arbejdsmæssigt.
sonnerasmussen.dk tilbyder således coachende samtaler og coachende arbejde, uanset hvilken problematik, der ønskes coachet.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvad er coaching?

Coaching er en samtaleform, hvor der tages udgangspunkt i en problematik eller et tema, som man ønsker at tilføre nye vinkler og herigennem helt konkrete måder, hvorpå man kan forholde sig til temaet, beriget og styrket.

Coachingen udføres af Christel Sonne Rasmussen, certificeret og veluddannet coach, der har gennemgået et langt og intensivt træningsforløb, baseret på de allermest virkningsfulde og effektive modeller.

Coaching består primært af spørgsmål, der åbner på en ny og energigivende måde og er med til at vise den nye retning, som en evt. fastlåst proces kan bevæge sig i.

Coaching bliver i højere grad anvendt i stedet for psykologer og psykoterapeuter, særligt for unge teenager da ungdomscoaching særegner sig ved at tage udgangspunkt i nutidssituationen og at holde fokus på hvilke mål og ønsker, man vil opnå i stedet for . Det vil sige, at coaching ikke er tilbageskuende for at forstå årsager, men udelukkende tilbageskuende med hensyn til at benytte sig af det, man har haft foretaget sig, som har virket. Og dermed kan benyttes igen.

Al forandring starter med “B”.

Denne lille og lidt ejendommelige sætning peger på, at arbejde fra sonnerasmussen.dk orienterer sig imod, at al forandring starter med bevidsthed. Det er væsentligt at gøre sig bevidst om, hvilke faktorer, der låser i nutiden, og hvilke ressourcer og ønsker, der må aktiveres og opretholdes for at forandringsprocessen bevæger sig i den ønskede retning.

Christel har stor erfaring inden for såvel individuel coaching samt coaching af personalegrupper.
De primære temaer, der coaches på for tiden, er stresscoaching, fastlåste personalesituationer, coaching med hensyn til bedre kommunikation og trivsel på arbejdspladser, ledelsescoaching vedrørende temaet “kulturbærer” og konflikthåndtering samt coaching af personer i livskriser udløst af afskedigelse, skilsmisse, dødsfald mv.

Du / i er således velkomne til at kontakte sonnerasmussen.dk for at få en snak om netop dine/Jeres behov og ønsker.
Det er væsentligt at bemærke, at sonnerasmussen.dk har en bestemmelse om, at coaching udelukkende kan bestilles og købes i “pakker af 3 samtaler” eller “pakker af 2 møder/underviserdage” for at sikre en opfølgning, og for at sikre, at de fokuspunkter, der aktuelt arbejdes med, føres helt ud i praksis.